NIEUWS

Pedrolino is terug erkend door de stad in het kader van het project “Artiest zoekt school”

Ook dit jaar heeft de Stad Gent Poppentheater Pedrolino geselecteerd als gezelschap waarop alle Gentse scholen een beroep kunnen doen voor een gratis voorstelling tussen 1 februari en 30 juni 2022 ! Scholen die naar onze zaal komen kunnen zelfs twee gratis voorstellingen boeken ! Neem vrijblijvend telefonisch contact op voor meer info !


Pierke komt terug uit zijn kot !

Vanaf het week end van 19 en 20 februari 2022 hernemen we onze openbare voorstellingen in de eigen zaal “Achter de Bibliotheek” te Sint-Amandsberg. Vanaf dan spelen we terug elke zaterdag en zondag, tot eind maart 2022, een ander verhaal met Pierke. Op woensdag 2 maart (krokusvakantie) is er zelfs een extra voorstelling ! Meer info bij de rubriek “speelkalender” !


Pedrolino op FACEBOOK

Pedrolino is ook op Facebook. Zoek naar “Poppentheater Pedrolino” en vind deze pagina “leuk”. Je wordt dan automatisch op de hoogte gehouden !


Interesse om mee te werken?

Pedrolino is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers ! Wie ge├»nteresseerd is om mee te helpen of mee te spelen, kan steeds met ons contact opnemen (tel. 09/234.20.09). Wij zoeken niet alleen spelers maar ook mensen die in de zaal willen meehelpen, die graag knutselen, die administratief werk willen doen, die een handje willen toesteken bij het vervoer en het opzetten en afbreken van de poppenkast bij reisvoorstellingen …