NIEUWS

Pedrolino is er terug op de Gentse Feesten

Zoals ieder jaar speelt Poppentheater Pedrolino terug op de Gentse Feesten. Dit jaar spelen we terug in de prachtige zaal “Plateau” aan de Paddenhoek in Gent (tussen de Voldersstraat en de Kalandeberg). We spelen van zaterdag 20 juli tot en met zondag 28 juli telkens om 15 u. “Het Spookhotel”, met Pierke uiteraard ! Meer info : zie “speelkalender”.


Poppentheater Pedrolino bestaat 25 jaar !

Poppentheater Pedrolino werd opgericht op 1 januari 1994 en bestaat dus 25 jaar ! We vieren dit in oktober met o.a. een plechtige ontvangst op het stadhuis van Gent en een galavoorstelling voor genodigden van onze nieuwste productie “Lycantropus en het Lam”. Publieke voorstellingen van dit stuk zijn voorzien voor zaterdag 19 en zondag 20 oktober in onze eigen zaal.


Pedrolino op FACEBOOK

Pedrolino is ook op Facebook. Zoek naar “Poppentheater Pedrolino” en vind deze pagina “leuk”. Je wordt dan automatisch op de hoogte gehouden !


Interesse om mee te werken?

Pedrolino is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers ! Wie ge├»nteresseerd is om mee te helpen of mee te spelen, kan steeds met ons contact opnemen (tel. 09/234.20.09). Wij zoeken niet alleen spelers maar ook mensen die in de zaal willen meehelpen, die graag knutselen, die administratief werk willen doen, die een handje willen toesteken bij het vervoer en het opzetten en afbreken van de poppenkast bij reisvoorstellingen …