NIEUWS

Nieuw speelseizoen in de vaste zaal begint op woensdag 11 september 2019 !

Het speelseizoen in de vaste zaal loopt nog tot en met de Paasvakantie ! Iedere woensdagnamiddag om 15.30 u. is er een openbare voorstelling in onze zaal “Achter de Bibliotheek”, Heiveldstraat 350 te Sint-Amandsberg (Spellekenspark) !


Poppentheater Pedrolino bestaat 25 jaar !

Poppentheater Pedrolino werd opgericht op 1 januari 1994 en bestaat dus 25 jaar ! We vieren dit in oktober met o.a. een plechtige ontvangst op het stadhuis van Gent en een galavoorstelling voor genodigden van onze nieuwste productie “Lycantropus en het Lam”. Publieke voorstellingen van dit stuk zijn voorzien voor zaterdag 19 en zondag 20 oktober in onze eigen zaal.


Pedrolino op FACEBOOK

Pedrolino is ook op Facebook. Zoek naar “Poppentheater Pedrolino” en vind deze pagina “leuk”. Je wordt dan automatisch op de hoogte gehouden !


Interesse om mee te werken?

Pedrolino is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers ! Wie ge├»nteresseerd is om mee te helpen of mee te spelen, kan steeds met ons contact opnemen (tel. 09/234.20.09). Wij zoeken niet alleen spelers maar ook mensen die in de zaal willen meehelpen, die graag knutselen, die administratief werk willen doen, die een handje willen toesteken bij het vervoer en het opzetten en afbreken van de poppenkast bij reisvoorstellingen …