Speelkalender Vaste Zaal

Het speelseizoen in onze vaste zaal “Achter de Bibliotheek”, Heiveldstraat 350 te Sint-Amandsberg (Westveld – Spellekenspark) liep tot en met de Paasvakantie. Vanaf de tweede woensdag van september is er terug iedere woensdagnamiddag een voorstelling met Pierke. Reis- school- en privé-voorstellingen lopen gewoon door.

Maar natuurlijk speelt Poppentheater Pedrolino ook tijdens de Gentse Feesten ! Net als vorig jaar spelen we in zaal “Plateau”, de luxueuze theaterzaal in de Paddenhoek (verbinding tussen de Voldersstraat en de Kalandeberg, dus pal in het centrum van de stad, vlakbij de Kouter), met dank aan de Gentse Universiteit, die opnieuw deze zaal ter beschikking stelde !

Dit jaar brengen we het razend-spannende verhaal van “Het Spookhotel”, met Pierke natuurlijk !

Er is alle dagen een voorstelling, vanaf zaterdag 20 juli tot en met zondag 28 juli 2019, telkens om 15.00 u.

Info en belangrijke tips voor onze voorstellingenreeks tijdens de Gentse Feesten

– Reservatie kan via Uitbureau (Veldstraat 82b te GENT, tel. 09/233.77.88). Online kan ook : klik hier !.

– de plaatsen zijn niet genummerd. Wie eerst komt heeft de beste plaats! De deuren openen een half uur voor de voorstelling (om 14.30 u. dus).

– de voorstelling begint stipt om 15.00 u. Na aanvang van de voorstelling wordt in principe niemand meer tot de zaal toegelaten. Kom dus zeker tijdig! Tijdens de voorstelling kan men, om veiligheidsredenen, de zaal ook niet verlaten (tenzij in geval van nood). De voorstelling duurt anderhalf uur. Er is één korte pauze van een tiental minuten.

– Parkeren kan in de parking “Kouter” of “Korte Meer”. Dit is op wandelafstand van de zaal. Als je met het openbaar vervoer komt kan je afstappen aan de Koornmarkt of aan de Kouter.

– De voorstelling wordt gebracht in het algemeen Nederlands. Enkel Pierke spreekt een “gekuist” Gents dialect dat voor iedereen verstaanbaar is.

– de voorstelling is absoluut niet geschikt voor kinderen jonger dan vijf jaar. Wij raden echt af om met kinderen jonger dan vijf jaar naar de voorstelling te komen. Meestal vinden kinderen jonger dan vijf jaar de voorstelling helemaal niet leuk en dikwijls verstoren ze ook de voorstelling, wat dan weer niet aangenaam is voor de rest van het publiek.

– toegangsprijs : 7 euro per persoon, reservatiekosten inbegrepen (behoudens visa-kosten).

– Tijdens de pauze zijn er, in de foyer, en chips te verkrijgen aan 1,50 euro per consumptie. In de zaal zelf mag er niet gegeten of gedronken worden.