NIEUWS

Actuele invloed van de corona-pandemie op onze werking

Door de  overheidsmaatregelen ingevolge de zgn. “corona-crisis” zijn momenteel enkel voorstellingen “binnen de klasbubbel” mogelijk, zowel in onze eigen zaal als op verplaatsing.
We hopen dat we binnenkort onze werking weer volledig zullen kunnen hernemen. We plannen in ieder geval openbare voorstellingen in onze eigen zaal vanaf oktober en dit iedere zaterdag en zondag om 15 u. (tijdens de schoolvakanties ook op woensdagnamiddag).


Pedrolino op FACEBOOK

Pedrolino is ook op Facebook. Zoek naar “Poppentheater Pedrolino” en vind deze pagina “leuk”. Je wordt dan automatisch op de hoogte gehouden !


Interesse om mee te werken?

Pedrolino is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers ! Wie geïnteresseerd is om mee te helpen of mee te spelen, kan steeds met ons contact opnemen (tel. 09/234.20.09). Wij zoeken niet alleen spelers maar ook mensen die in de zaal willen meehelpen, die graag knutselen, die administratief werk willen doen, die een handje willen toesteken bij het vervoer en het opzetten en afbreken van de poppenkast bij reisvoorstellingen …