WELKOM IN DE POPPENWERELD VAN PEDROLINO

 • “Via deze weg houden we eraan je nogmaals te bedanken voor het fantastische optreden van deze namiddag in Machelen/Zulte. Het was super!! De kinderen en volwassenen gingen helemaal op in het verhaal en we kregen alleen maar lof … voor jullie dus!”

  — Fam. Welvaert, Merelbeke
 • “Gisteren hebben wij een evaluatie gemaakt over onze ontspanningsnamiddagen vorig werkjaar. Jullie, met de voorstelling Smidje Smee, kregen daarbij de meest positieve kwalificatie. Proficiat!”

  — M.L. Stevens, Berlare
 • “Hartelijk dank voor de twee fijne voorstellingen die je vandaag gebracht hebt. Onze mensen hebben genoten, elk op zijn eigen manier. De reacties waren heel lovend !”

  — Guy Bijl, home Heldergem
 • “Vorige keer vonden onze kindjes de voorstelling prachtig. Gisteren vonden ze het opnieuw fantastisch. Ze gaan alletwee helemaal mee en op in het verhaal. Heel mooi en bijzonder ! Proficiat en een hele dikke dankjewel!”

  — Veerle en Filip
 • Klik hier voor meer getuigenissen

NIEUWSTE STUKKEN

De Vliegende Auto

FAMILIESPEKTAKEL

De geheimzinnige buurvrouw van bompa betovert de oude auto van bompa, zodat Pierke ermee kan vliegen, zowel in de ruimte als in de tijd ... Zo komt Pierke warempel bij de Oude Belgen terecht, waar hij een spannend avontuur beleeft ...

De Leerling-Tovenaar

FAMILIESPEKTAKEL

Pierke is aanvaard als leerling-tovenaar bij Merlijn, de beroemde magiër. Merlijn is heel gekend en geliefd bij de mensen uit de omgeving omdat hij helpt waar hij kan.

De Magische Muziekdoos

FAMILIESPEKTAKEL

Dit verhaal begint om drie uur in de nacht ... Pierke was uitgenodigd op het feest voor de 100e verjaardag van zijn opa en hij heeft er zich kostelijk geamuseerd. Nu is hij moe en wil hij gaan slapen ...

Ali Baba en de 40 rovers

FAMILIESPEKTAKEL

Ali Baba is een arme pottenbakker die nauwelijks de eindjes aan elkaar kan knopen. Op een dag ontdekt hij in een oase een grot waar de beruchte bende van de 40 rovers hun buit verbergt.