Regelmatig krijgen we briefjes of mails van mensen die een voorstellingen bijwoonden. Een greep hieruit :

“Wij waren aangenaam verrast bij het optreden. Meer dan de helft van onze deelnemersgroep had nog nooit poppentheater “live” meegemaakt. Ik hoop enkele enthousiastelingen warm gemaakt te hebben om in de toekomst alleen of met de kleinkinderen de drempel te overschrijden. Bedankt, het was knap en iedereen heeft er zeker van genoten, aangezien er in de loop van de namiddag nog delen van het optreden werden naar boven gehaald” (Freddy Raveel)

“Graag wil ik jullie nog eens bedanken voor de fijne voorstelling gisterennamiddag. We kregen zeer veel positieve reacties, van de kinderen en al evenveel van de volwassenen” (Stefanie De Groote)

“Deze middag zijn we komen kijken naar de zilveren zalm, mijn zoon vroeg me op zijn sokken of hij nog wel eens naar de poppenkast kon gaan zoals vroeger, of ben ik te groot zei hij … gisteren heb ik beslist om met hem vandaag te komen en hij zat echt te kijken met zijn mond open, zalig hoe het jullie lukt om al die kinderen en mezelf te boeien … Mijne Jonas is 11 jaar … Hij is nu gaan slapen en voor hij naar boven ging zei hij: bedankt voor deze middag! Een dikke proficiat, het was leuk” (An Leyden)

“Wij hebben gisteren enorm genoten van de voorstelling van de STAF van MOESTERAF! Het doet echt plezier ons Gents Pierke nog eens in volle gentse glorie te zien en te horen. Ook Chloe en Guillaume (jarigen) hebben ervan genoten : het is zeker voor herhaling vatbaar! Alvast veel succes en tot binnenkort” (Oma Brigitte)

“We zijn al een paar keer een voorstelling komen bijwonen. We komen bijzonder graag terug. De stukken op zich zijn pareltjes, maar vooral het Gentse accent en de bijwijlen pittige uitspraken vinden we gewoon schitterend!” (Bart Demuzere)

“Beste Pierke, nog van harte bedankt voor de onvergetelijke namiddag. Pierre en zijn klasgenoten waren zeer enthousiast” (Mary Meert)

“Beste Pierke, wat hebben wij gisteren genoten! Zowel wie Gents verstond als Gents analfabeet was. Het deed ons moeder veel deugd om Pierke nog eens in actie te zien, het was een complete verrassing. Ook nog eens “poppenkast” zien was voor jong en oud echt tof. Hier in Mechelen lijken ze dit te zijn vergeten, figurentheater is ook boeiend, maar een echte poppenkast heeft zo zijn eigen charmes. Van harte dank en nog veel creativiteit, zinspelingen en actualiseringen gewenst!” (An Volckaert)

“Beste Dieter & co, nogmaals dank voor gisteren. Het was een verrassende ’trouvaillesavond’. Het was een biezondere ervaring. Zeker ook de manier waarop jullie tips hebben verwerkt. Soms was het erg subtiel. Veel dank dus en tot nog eens ooit. (Niek Deroo)

“Gisterennamiddag zijn jullie met de voorstelling: “de toverschoen” naar onze school geweest. Ik moet eerlijk toegeven dat ik er enorm van genoten heb. Bedankt voor de moeite en zeker nog eens tot ziens. Nog veel succes met jullie fantastisch personage PIERKE” (Christel Maebe)

“Hallo, we hebben genoten! Bedankt voor de toffe namiddag” (Christophe, Fanny, Arne en vriendjes)

“Nogmaals nen dikke merci voor een leuke namiddag. De gasten waren echt enthousiast. Het was voor mij eens aftasten of ze dit poppenspel niet te kinderachtig zouden vinden, maar neen, ze waren echt laaiend enthousiast. Groetjes uit Schoonderhage, entiteit Lebeke” (An, Gonda, Brecht, Dora, Danny Margriet, Charly, Veerle en Carina).

“Hierbij wensen wij U en uw medewerkers, van harte te bedanken voor de ZEER geslaagde voorstelling van ‘blauwbaard’. Het zaaltje, en zeker de poppen dompelden ons onder in een deel van jullie creatieve wereld. Dit alles werd door IEDEREEN zeer gewardeerd!!!!!!” Nogmaals dank en… tot een volgende.” (Eddy Storme, KBC-bank)

“We willen je hierbij graag nogmaals bedanken voor het super leuke verjaardagsfeestje dat Babette heeft gehad afgelopen zondag. De voorstelling werd erg gesmaakt ! Vele klasgenootjes en ouders spreken er mij enthousiast over aan!
Jullie zaaltje is bovendien heerlijk leuk ingericht! Nogmaals een dikke dankuwel en tot de volgende!”
(An en Sebastiaan, Babette en Victoria)

“Wij hebben allen genoten van het optreden tgv het lentefeest van onze zoon. Zeer verzorgd en goed gedaan, mooie poppen en decors. Bedankt!” (Lieven & Marleen)

“Hartelijk proficiat met de voorstelling van 22 december in de Melac! Het was een van de grappigste voorstellingen die ik zag. Mijn kinderen hebben zich kostelijk geamuseerd. Thuis herhalen ze nog vaak de uitspraken van Pierke. Bedankt voor die mooie namiddagen en hou deze traditie nog maar lang in ere. Groetjes uit Zwijnaarde” (Bart Van Schelstraete, Anneke, Seppe & Ninke)

“Even laten weten dat we de voorstelling super vonden !! De kinderen hebben genoten. Wij komen uit Assenede en voor velen was Pierke niet gekend. Ik denk dat de kinderen die meewaren op het feestje met leuke verhalen huiswaarts keerden. Proficiat met jullie enthousiasme” (Joke Dierickx)

“Bij deze wil ik u echt bedanken! Het was reuze leuk, zowel de kindjes als mama, papa en oma hebben er reuze van genoten en ik tracht zoveel mogelijk reclame te maken! Je mag ons zeker nog verwachten in jullie poppentheater!” (Els Depandelaere)

“Bij deze staat ik erop jullie nogmaals van harte te bedanken voor de mooie voorstelling van Ali Baba waar we vandaag van genoten hebben. De hele familie was super enthousiast, zowel klein als groot. Ook ‘ons moeder’ wist het heel erg te smaken. Het was heel goed gebracht en de leuke persoonlijke anektdotes gaven het een echte meerwaarde. Proficiat!” (Griet Plasschaert)

“Vorige keer vonden onze kindjes de voorstelling prachtig. Gisteren vonden ze het opnieuw fantastisch. Ze gaan alletwee helemaal mee en op in het verhaal. Heel mooi en bijzonder! Proficiat en een hele dikke dankjewel!” (Veerle en Filip)

“Nog véél succes met de laatste voorstelling van “de zingende toren”! Het was een feest van herkenning, en ik heb er héél erg van genoten” (Misjel Vermeiren)

“Onze zoon Boris en zijn vriendjes en vriendinnetjes hebben enorm genoten van het poppenspel De magische Muziekdoos. De ouders en grootmoeder evengoed. We wouden u bij deze onze dank en onze pluimen overmaken voor het leuke poppenspel maar ook voor de goede organisatie (zorgen dat de kleintjes kunnen zien e.d.)” (Angélique Guja en co)

“Hartelijk dank voor de twee fijne voorstellingen die je vandaag gebracht hebt. Onze mensen hebben genoten, elk op zijn eigen manier. De reacties waren heel lovend!” (Guy Bijl, home Heldergem).

“Gisteren hebben wij een evaluatie gemaakt over onze ontspanningsnamiddagen vorig werkjaar. Jullie, met de voorstelling Smidje Smee, kregen daarbij de meest positieve kwalificatie. Proficiat!” (M.L. Stevens, Berlare).

“Bij deze wil ik graag het pedrolino-team uitdrukkelijk bedanken voor de vlotte samenwerking. De meisjes hebben genoten en de feest”biggetjes” zijn superfier op hun verjaardagskaartje! Het poppentheater heeft hen geboeid… en wat mezelf betreft: we komen zeker nog eens langs, samen met papa, om te genieten van een nieuw verhaal van pierke…” (Martine).

“Via deze weg houden we eraan je nogmaals te bedanken voor het fantastische optreden van deze namiddag in Machelen/Zulte. Het was super!! De kinderen en volwassenen gingen helemaal op in het verhaal en we kregen alleen maar lof… voor jullie dus!” (fam. Welvaert, Merelbeke)

“Beste Dieter, ik wil je nog eens heel hartelijk bedanken voor vrijdagavond. We hebben een heel leuke en gezellige avond beleefd. Iedereen heeft goed gelachen. Het is fantastisch hoe jij alles in het script verwerkt. Je bent een rasechte entertainer. Dus een dikke merci, Elsie Porrez (Caritas)”

“Graag wilden we je nog eens bedanken voor een voor onze Emilie onvergetelijke namiddag onvervlast top-poppentheater !!! De reacties waren, zowel van de kinderen als van alle volwassenen, unaniem positief en jullie motivatie en engagement droop van de hele voorstelling af. Who needs Superman when there’s PIERKE… Het beste bewijs dat het poppentheater verre van dood is, dank zij een mooi team dat er voor de volle 100 % voor gaat !!! (Jan Van den Bossche).”

“Dank voor vandaag, jullie zijn echt genieten !! De kinderen vonden het geweldig. De grote kinderen mochten van ons sporten maar ze zijn toch allemaal bij Pierke gebleven ! (Catharina Colpaert)”

“Bedankt voor een hele fijne voorstelling!!! Ondanks deze moeilijke tijden beleefden onze kinderen een fantastisch moment vol spanning en schaterlachen en ook de juffen genoten mee.” (Stefanie, juf van het eerste leerjaar).