Het speelseizoen in onze vaste zaal loopt vanaf de eerste zaterdag van oktober tot en met de laatste zondag van maart en is nu dus afgelopen. Vanaf oktober 2024 is er weer iedere zaterdag en iedere zondag om 15 u. een openbare voorstelling in onze zaal in het “Spellekenspark” in Sint-Amandsberg (Heiveldstraat 350) ! Soms is er ook eens een voorstelling op woensdagnamiddag.

Tijdens de Gentse Feesten zijn we dit jaar opnieuw te gast in het Sint-Lievenscollege in Gent (dezelfde locatie van twee jaar geleden). Binnenkort volgt meer info.

Algemene informatie i.v.m. onze openbare voorstellingen in eigen  zaal :

Er is voldoende parkeergelegenheid in de Heiveldstraat (gratis) en de zaal is ook gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Lijn 17 en 18 stoppen vlak aan de zaal (halte Vinkenlaan-Bibliotheek). Voor een wegbeschrijving : klik hier.

De voorstellingen zijn opgevat als familiespektakel. Vijf jaar is wel een minimum-leeftijd.

Reserveren is aanbevolen en kan via Uitbureau (ter plaatse : Veldstraat 82 B te Gent, telefonisch 09/233.77.88 of online klik hier, maar de plaatsen zijn niet genummerd. Wie eerst komt heeft de beste plaats! De deuren openen een half uur voor de voorstelling (om 14.30 u. dus). Een kaartje kost 7 euro.

De voorstelling begint stipt om 15.00 u. en duurt anderhalf uur (tot 16.30 u. dus). Na aanvang van de voorstelling wordt in principe niemand meer tot de zaal toegelaten. Kom dus zeker tijdig! Er is één korte pauze van een tiental minuten. Tijdens de pauze zijn er frisdranken, chips en ijsjes te verkrijgen.

Omdat iedereen goed zou zien zitten de kinderen vooraan (op de banken) en de volwassenen achteraan (op de stoelen).

De zaal is toegankelijk voor rolstoelen. Wel graag even vooraf verwittigen (09/234.20.09), dan houden we daar rekening mee bij de zaalschikking.

Voor en na de voorstelling kan er gespeeld worden in de speeltuin.