Poppentheater Pedrolino is er terug bij op de Gentse Feesten ! Dit jaar spelen we terug in de grote feestzaal van het Sint-Lievenscollege (ingang Volmolenstraat, vlakbij Sint-Jacobs en de Oude Beestenmarkt). Natuurlijk spelen we een fonkelnieuw stuk, met nieuwe, prachtige poppen en sfeervolle decors. Pierke beleeft een razend spannend avontuur met “De Chinese Toverkist”. We spelen vanaf zaterdag 20 juli tot en met zondag 28 juli, dagelijks om 15 u.

De voorstellingen zijn opgevat als familiespektakel. Vijf jaar is wel een minimum-leeftijd.

Reserveren is aanbevolen en kan via Uitbureau (ter plaatse : Veldstraat 82 B te Gent, telefonisch 09/233.77.88 of online klik hier, maar de plaatsen zijn niet genummerd. Wie eerst komt heeft de beste plaats! De deuren openen een half uur voor de voorstelling (om 14.30 u. dus). Een kaartje kost 7,50 euro.

De voorstelling begint stipt om 15.00 u. en duurt anderhalf uur (tot 16.30 u. dus). Na aanvang van de voorstelling wordt in principe niemand meer tot de zaal toegelaten. Kom dus zeker tijdig! Er is één korte pauze van een tiental minuten. Tijdens de pauze zijn er frisdranken, en  chips te verkrijgen.

Omdat iedereen goed zou zien zitten de kinderen vooraan (op de banken) en de volwassenen achteraan (op de stoelen).

De zaal is toegankelijk voor rolstoelen.