Nog tot en met maart 2023 is er terug iedere zaterdag en iedere zondag om 15 u. een openbare voorstelling in onze eigen zaal in het Spellekenspark in Sint-Amandsberg (Heiveldstraat 350) ! (geen voorstelling op 24, 25 en 31 december en 1 januari …)

Iedere week spelen we een ander stuk en steeds speelt Pierke de hoofdrol.

De voorstellingen zijn opgevat als familiespektakel. Vijf jaar is wel een minimum-leeftijd.

Reserveren kan via Uitbureau (ter plaatse : Veldstraat 82 B te Gent, telefonisch 09/233.77.88 of online klik hier, maar de plaatsen zijn niet genummerd. Wie eerst komt heeft de beste plaats! De deuren openen een half uur voor de voorstelling (om 14.30 u. dus).

De voorstelling begint stipt om 15.00 u. en duurt anderhalf uur (tot 16.30 u. dus). Na aanvang van de voorstelling wordt in principe niemand meer tot de zaal toegelaten. Kom dus zeker tijdig! Tijdens de voorstelling kan men, om veiligheidsredenen, de zaal ook niet verlaten (tenzij in geval van nood). Er is één korte pauze van een tiental minuten.

Tijdens de pauze zijn er frisdranken en chips en ijsjes te verkrijgen aan 2,00 euro per consumptie.

We brengen volgende producties voor het voetlicht :

Maart 2023

> Zaterdag 4 en zondag 5 maart 2023

Deuren open: 14.30 u.

Aanvang: 15.00 u. (stipt)

 • Ridder Gloriant

  Reeds jaren is het de gewoonte dat koningin Victoria maandelijks aan alle kinderen van het land een sprookje vertelt. Doch op zekere dag besluit de koningin geen sprookje te vertellen aan de kinderen, doch wel aan haar drie neven. Het drietal wordt er uiteindelijk op uitgestuurd met een moeilijke opdracht. Pierkes hulp zal vast en zeker van pas komen.

> Zaterdag 11 en zondag 12 maart 2023

Deuren open: 14.30 u.

Aanvang: 15.00 u. (stipt)

 • De Droom van Scharmantika

  Scharmantika, de zoon van de smid, is een dromer. In plaats van te werken zou hij liever avonturen beleven. Als hij op een nacht droomt dat de prinses zijn hulp nodig heeft is hij niet meer te houden en gaat hij op tocht. Gelukkig gaat Pierke mee om Scharmantika voor al te grote stommiteiten te behoeden...

> Zaterdag 18 en zondag 19 maart 2023

Deuren open: 14.30 u.

Aanvang: 15.00 u. (stipt)

 • De Giecheldoos

  In het circus POEBELLI is de stemming bedrukt. Alle goede artiesten hebben de een na de ander het circus vaarwel gezegd en nu heeft directeur Grimaldi maar drie mensen meer over en die slagen er niet in om met een aantrekkelijk nummer voor de dag te komen. Grimaldi besluit dan ook het circus stop te zetten.

> Zaterdag 25 en zondag 26 maart 2023

Deuren open: 14.30 u.

Aanvang: 15.00 u. (stipt)

 • De Leerling-Tovenaar

  Pierke is aanvaard als leerling-tovenaar bij Merlijn, de beroemde magiër. Merlijn is heel gekend en geliefd bij de mensen uit de omgeving omdat hij helpt waar hij kan.