Reeds tientallen kinderen organiseerden hun verjaardagsfeestje in samenwerking met ons Poppentheater!
Er zijn drie mogelijke formules:

1. Een openbare voorstelling

Ofwel woont de jarige met zijn/haar vriendjes een openbare voorstelling bij op zaterdag- of zondagnamiddag (vanaf oktober tot en met maart) in onze vaste zaal. U reserveert dan best vooraf kaartje via UITBUREAU (tel. 09/233.77.88 of ter plaatse : Veldstraat 82 B Gent, open van maandag tot en met zaterdag van 10.30 u. tot 17.30 u. ; u kan ook online reserveren via Uitbureau). Aan de kassa van het poppentheater de dag van de voorstelling geeft u de naam van de jarige op en de leeftijd. Na de pauze wordt de jarige dan even naar voor geroepen, er wordt een liedje gezongen en een kleine attentie (foto van Pierke) afgegeven.

U betaalt dan 7 Euro per persoon. Reserveren via Uitbureau is gratis (behoudens visa-kosten)!

Consumpties (frisdranken, chips, ijsje …) zijn te verkrijgen in de pauze aan 2,00 Euro/stuk.

verjaardag_charlie

2. Een privé-voorstelling in onze vaste zaal

taart&pier
Veel mensen verkiezen een privé-voorstelling in onze vaste zaal op een dag naar keuze (bv. een woensdagnamiddag, zaterdag of zondag (voor- of namiddag ; namiddag niet mogelijk tussen oktober en maart), ev. een vakantiedag …) U hebt de keuze uit :

– een namiddagvoorstelling (u beschikt dan over de zaal vanaf 13.30 u. tot 17.30 u.) ; Meestal laat men de gasten komen tegen 14.00 u. De voorstelling begint dan rond 14.30 u. en duurt tot 16.00 u. Nadien kan er nog iets gegeten worden of gespeeld worden in de speeltuin of op het grasveld aan de zaal (bij regenweer in de zaal zelf). Afhalen gebeurt tegen 17.00 u. zodat er tegen 17.30 u. kan afgesloten worden.

– een “ontbijtvoorstelling” (u beschikt dan over de zaal vanaf 9.00 u. tot 12.30 u.) ; Meestal laat men de gasten dan komen tegen 9.30 u. voor een ontbijt tot 10.00 u. Dan is er voorstelling tot 11.30 u. Afhalen gebeurt tegen 12.00 u. zodat er tegen 12.30 u. kan afgesloten worden.

Er is een kleine keuken met frigo en microgolfoven ter beschikking. Hapjes, drankjes, ontbijt… kunt u zelf meebrengen. Voordeel van deze formule is dat u heel veel mensen kunt uitnodigen (ev. ook familieleden en vrienden) en dat u nadien niet met de opkuis zit.

Deze formule kost 200,00 Euro, alles (huur van de zaal, poppenkastvoorstelling) inbegrepen, meer 6 % BTW.

3. Een privé-voorstelling in uw zaal of bij u thuis

Tenslotte kunnen wij ook met het reizend theater bij u ter plaatse komen, of in een zaal van uw keuze. Wij brengen dan een voorstelling van ongeveer 65 minuten, de duur van een ev. pauze niet inbegrepen. Indien een pauze gewenst is kan dat uiteraard. Een minimale accommodatie is dan wel nodig (grote living of grote garage, liefst verduisterbaar).

Deze formule kost:

– voor het groot reizend theater : 350,00 Euro, meer vervoerkosten indien buiten Gent en randgemeenten aan 0,5 Euro per kilometer en meer 6 % BTW.

– voor het reizend mini-theater (maximum 30 toeschouwers) : 175,00 Euro, meer vervoerkosten indien buiten Gent en randgemeenten aan 0,5 Euro per kilometer en meer 6 % BTW.

Voor een privé-voorstelling dient uiteraard tijdig gereserveerd te worden. Wie eerst een bepaalde datum boekt is nu eenmaal eerst…